WancoMotors

Servicii complete și de încredere.

Suntem o companie înființată in anul 2014, având sediul in București și obiect principal de activitate, comerţul cu autoturisme noi si second-hand.

Împreună cu echipa noastră de profesionişti – cu o experienţă de peste 25 ani în domeniile auto şi bancar – dăm dovadă de seriozitate şi promptitudine, motiv pentru care, avem numai clienţi mulţumiţi care s-au alăturat poveştii noastre.

 

Mulţumită partenerilor noştri din România și din întreaga Europa, care colaborează cu grupul Wanco Motors de mai bine de 10 ani, precum şi a numărului ridicat de autoturisme vândute la nivelul grupului de-a lungul timpului, reuşim să avem accces la o baza de date cu stocuri de zeci de mii de mașini, astfel încât să selectăm ofertele, până la cel mai important detaliu pentru clienții noştri și să obţinem prețuri exclusiviste de la dealerii autorizaţi. Clienţii au astfel posibilitatea de a achiziţiona un autoturism nou la o valoare cu mult sub preţul de listă, în perfectă siguranţă.

Comenzile pentru autoturisme se plasează direct la reprezentanţii autorizaţi ai mărcilor respective, iar termenele de livrare variază în funcţie de model şi motorizare. Garanţia autoturismelor oferită de producător este valabilă pe tot teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene.

Wanco Motors vă oferă şi posibilitatea achiziţionării unui autoturism nou sau folosit, din stoc, în cazul în care termenul de livrare pentru comenzi noi nu este pe placul dumneavoastră. În acest caz vă putem oferi inclusiv verificarea şi transportul autoturismului.

Totodată, aveţi de ales între plată integrală prin bancă sau finanţare în sistem leasing , cu dobânzi mici și avantajoase. Mai multe detalii puteti primi in urma contactarii noastre (vezi sectiunea contact).În speranţa unei colaborări reuşite, vă urăm bun venit şi vă stăm la dispoziţie cu toate detaliile necesare.
Follow us
Copyright © WANCO 2023. wancomotors.ro Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de seodum.ro.